Fiona Barnett

Eyes Wide Open: 2020 Lockdown Editie
CIA Kinderhandel MK-ULTRA in Australië
Ritueel Misbruik & Mind Control Gedwongen Dissociatie Trauma-Gerichte Integratie
door Fiona Barnett
Dit is de 3e editie van Fiona Barnett’s autobiografische verslag van een wereldwijde kinderhandel / pedofiele chantage operatie gecoördineerd door de CIA (aka Joint US Military Intelligence). Het gecombineerde Amerikaanse en Australische leger creëerde Delta Force kindsoldaten met behulp van gewapende occulte, Mind Control en Trauma-gebaseerde Gedwongen Dissociatie. Trauma-Gerichte Integratie is een voorgestelde behandelingsmethode.
21-feb-2022 Nicole Kidman’s vader: Satanist, tot zwijgen gebracht door zijn eigen Satanische sekte van de Negende Cirkel
Dr. Antony Kidman is vrijdag overleden nadat hij Australië ontvluchtte toen hij beschuldigd werd van seksueel misbruik en moord op kinderen in een elitaire pedofielenbende in Sydney. Een maand eerder had Fiona Barnett een klacht ingediend bij de Australische NSW politie en de Koninklijke Commissie Kindermisbruik, waarin ze beweerde dat Kidman haar gedurende haar jeugd seksueel en lichamelijk had misbruikt. Toen de Commissie een onderzoek instelde, verliet de klinisch psycholoog plotseling zijn 43 jaar aan de Sydney University of Technology en het Royal North Shore Hospital om in Singapore te blijven tot hij stierf. De familie weigerde commentaar te geven en de politie van Singapore opende een onderzoek naar wat zij een onnatuurlijke dood noemden.
Fiona Barnett Candy Girl Documentary Part 1 of 2
Fiona Barnett Candy Girl Documentary Part 2 of 2

ITNJ Getuigenverklaring
Mijn naam is Fiona Barnett. Ik ben geboren als Fiona Rae Holowczak, op 28 oktober 1969, in Sydney, Australië. Ik ben een slachtoffer van CIA kinderhandel, Luciferiaans ritueel misbruik, en Project MK-ULTRA.

Kinderhandel wordt gerund als een enkele geïntegreerde wereldoperatie. Deze operatie wordt gecoördineerd door de CIA in samenwerking met Britse en Australische inlichtingendiensten. De gepensioneerde detective James Rothstein van de NYPD werd benoemd tot de eerste Amerikaanse taskforce die onderzoek deed naar deze kinderhandel, die, zo ontdekte hij, helemaal doorliep tot in het Witte Huis. Rechercheur Rothstein ontdekte dat de CIA achter een chantageoperatie zat waarbij kinderprostituees werden gebruikt om politici, hoge militaire officieren, top zakenlieden en belangrijke regeringsfunctionarissen te lokken en te compromitteren. Rothstein, die de belangrijkste Watergate-dader arresteerde, zei dat Watergate uitsluitend betrekking had op deze menselijke compromis-zwendel, en in het bijzonder een poging was om een lijst te verkrijgen van gecompromitteerde pedofiele VIP’s en hun neigingen, die werd bewaard in het Democratische Nationale Hoofdkwartier. Ik sprak met Rothstein die zei dat hij op de hoogte was van een identieke pedofiele VIP-ring die hier in Australië bestond, en dat een Australische inlichtingenofficier, Peter Osborne, de details hiervan kende. Lees hier verder…

Australische Vereniging voor Vals Geheugen ontmaskerd – Fiona Barnett

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s