Kering Group

Als wereldwijde luxegroep beheert Kering de ontwikkeling van een reeks gerenommeerde huizen op het gebied van mode, lederwaren en juwelen evenals Kering Eyewear.
Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Alexander McQueen, Brioni, Boucheron, Pomellato, DoDo, Qeelin, LINDBERG
Maui Jim, Cartier, Chloé, Montblanc, Dunhill, Boucheron, Pomellato, Alaïa, McQ, Puma

Charirman & CEO van KERING GROUP, FRANÇOIS-HENRI PINAULT (die getrouwd is met actrice Salma Hayek) heeft trots dit citaat op de website van hun liefdadigheidsorganisatie staan:
” Overal waar de integriteit en waardigheid van vrouwen worden aangevallen, geloof ik dat ieder van ons een bijzondere verantwoordelijkheid heeft. “

Deze dame nam op staande voet ontslag bij Balenciaga, onderdeel van de “Keringgroup” en noemt het een sekte 🖤
Luxury Group Kering https://www.kering.com/en/group/

Gucci Opgericht in 1921, belichamen de eclectische en hedendaagse creaties van het huis Gucci het summum van Italiaans vakmanschap.
Saint Laurent
Saint Laurent, opgericht in 1961, is een van de meest prominente modehuizen van de 20e eeuw.
Bottega Veneta
Sinds de oprichting in 1966 is het huis Bottega Veneta beroemd geworden in de wereld van luxe lederwaren.
Balenciaga
Sinds de oprichting in 1917 neemt het iconische huis Balenciaga een unieke plaats in de modewereld in.
Alexander McQueen
Het huis Alexander McQueen werd opgericht in 1992, geleid door een ongeëvenaarde visie en een respect voor vakmanschap.
Brioni
Het huis Brioni werd opgericht in 1945; vandaag de dag is het een van de iconische Italiaanse merken die het beste mannelijke elegantie van hoge kwaliteit belichaamt.
Boucheron
Sinds 1858 onderscheidt het Maison Boucheron zich door haar unieke vakmanschap in het creëren van hoogwaardige sieraden.
Pomellato
De eerste wereldwijde luxe Italiaanse modejuwelier, onconventioneel, kleurrijk. De nieuwe Precious.
DoDo
Sinds 1994 promoot de Italiaanse DoDo juwelier positief denken door kleurrijke, onconventionele sieraden te maken.
Qeelin Een merk dat een speelse fusie belichaamt van Chinese symboliek en westerse moderniteit, geïllustreerd door uitmuntend vakmanschap.

Geschiedenis van de Groep
Sinds de oprichting in 1963 heeft de Groep zich voortdurend ontwikkeld en geëvolueerd, om uiteindelijk in 2018 een pure speler in de Luxe te worden. Kering groeit nog steeds dankzij de expertise en inspiratie van de Huizen en de gedurfd creatieve en authentieke werelden die zij in meer dan twee eeuwen hebben vormgegeven. De huidige identiteit van Kering is het resultaat van deze unieke geschiedenis.
40, rue de Sèvres
Na een ambitieuze renovatie vestigde Kering in 2016 zijn hoofdkantoor in de Sèvresstraat 40, een adres dat bekend staat om zijn uitzonderlijke architectuur. De Groep wil dat de locatie, met zijn rijke geschiedenis die bijna 400 jaar teruggaat, voor iedereen toegankelijk blijft. Daarom heeft hij besloten zijn deuren open te stellen voor het publiek voor de Europese Erfgoeddagen, tijdelijke tentoonstellingen en andere evenementen. Meer informatie over de restauratie en de evenementen van Rue de Sèvres 40.

Beschrijving van de KERING FOUNDATION:

“Sinds 2008 werkt de Kering Foundation aan de bestrijding van geweld tegen vrouwen door overlevenden te ondersteunen om vrij van geweld te leven, gedrag en houding te veranderen om de cyclus van geweld te doorbreken en collectieve actie te ondernemen om op te staan tegen geweld. De stichting financiert lokale ngo’s om steun en middelen te bieden aan vrouwen en mensen die rechtstreeks te maken hebben met geweld.” (Dat is schattig)

De KERING FOUNDATION, hield onlangs een ‘Star-Studded’ evenement, “Caring For Woman”, waar Hollywood elites bijeenkwamen om elkaar te feliciteren met “goed doen”.

“Het evenement werd gepresenteerd door Anderson Cooper en mede voorgezeten door Salma Hayek Pinault, François-Henri Pinault en anderen, met een uniek optreden van Grammy Award-winnende Singer-Songwriter Andra Day”.

Het is ook opmerkelijk, dat in 2019, KERING gesponsord, Hussein Obama’s vrouw(?) Michelle op een reis naar Parijs, waar ze hielpen haar boek, “BECOMING” te lanceren. – Herinnert u zich de beelden van Mike Obama, op die luxe cruise, nippend aan champagne en grijnzend, terwijl de Notre Dame brandde op de achtergrond? Ja, die reis.

Tot nu toe, om 6:07am ET, 11/29/2022, moet KERING GROUP nog een officiële verklaring afleggen over de BALENCIAGA “Pedo Campagne”, opgezet door hun jarenlange styliste en ontwerpster, Lotta Volkova.

Geen enkel woord.

In feite is het laatste ‘nieuws’ artikel en/of persbericht op de officiële site, gedateerd op 23 november 2022.
⚡️RECAP:
🔘KERING GROUP is eigenaar van BALENCIAGA. (Ze hebben activa ter waarde van meer dan $35.4B)
Nog steeds geen officiële verklaring van KERING of CEO/voorzitter François-Henri Pinault.

🔘KERING steunt Woman graag, maar afgaande op hun daden, geven ze duidelijk niet om kinderwelzijn.
ACTIE:
We MOETEN deze merken die zij bezitten boycotten. Genoeg is genoeg! Ze krijgen geen tweede kans!
We moeten ook ALLE ‘celebs’ boycotten die weigeren zich hiervan te distantiëren.
WIE KAN JE CONTACTEREN?
Je kunt ook onderstaande e-mail inbox overspoelen en de PR directeur laten weten hoe je je voelt.
Emilie Gargatte, Hoofd Persrelaties: emilie.gargatte@kering.com

DIT MOET EEN GRAP ZIJN:
KERING is trots op haar “Ethiek en Integriteit”.
“Bij Kering staan ethiek en integriteit centraal in ons zakelijk handelen. Ontdek de ethische code van de Groep, beschikbaar in 14 talen, en ons mensenrechtenbeleid”.

Plaats een reactie