Catherine Austin Fitts

Catherine Austin Fitts is an American investment banker and former public official who served as managing director of Dillon, Read & Co. and, during the Presidency of George H.W. Bush, as United States Assistant Secretary of Housing and Urban Development for Housing

Voormalig assistent-secretaris van de Verenigde Staten Catherine Austin Fitts over de digitale slavernij die de cabal wil creëren. digitale concentratiekampen
Op weg naar een digitaal concentratiekamp: Greg Hunter interviewt Catherine Austin Fitts
“Onze kinderen worden vergiftigd”
EEN OPROEP TOT EUROPA: De toekomst van onze kinderen staat op het spel – Historische persconferentie in Brussel – 23 januari 2022
Catherine Austin Fitts onthult dat de Centrale Banken Convid gebruiken om de nationale soevereiniteit van naties over te nemen.
DIT IS EEN WERELDWIJDE NWO STAATSGREEP EN GOED OP WEG
Voor het geval u zich afvraagt hoe het zit met uw eigen regering, Catherine Austin Fitts heeft ons zojuist ingelicht… in de Nieuwe Wereld Orde zijn er geen soevereine regeringen meer. Dit is een uittreksel van de 82e zitting van de Corona onderzoekscommissie.
WIL JE HET PLAN VAN DE DAVOS-ELITE DOORGRONDEN? KIJK EN LUISTER DAN!
Catherine Austin Fitts keert terug naar de Dark Journalist show en onthult hoe de Centrale Bankiers en de Diepe Staat een wereldwijde surveillance en transactie tracking infrastructuur hebben geïmplementeerd om de mensheid fysiek, financieel en spiritueel te oogsten. Catherine ziet dit als een tijd om te kiezen tussen vrijheid en tirannie en suggereert dat we een beperkte tijd hebben om de grondwet en de rechtsstaat te herstellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s