Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger is een Oostenrijks-Amerikaans acteur, filmproducent, ondernemer, ex-bodybuilder en oud-politicus van de Republikeinse Partij. Schwarzenegger was de gouverneur van Californië van 2003 tot 2011.

klausschwab en arnold Schwarzenegger, you will own nothing and you will be happy, so fuck your freedom… makes sence now?
12-aug-2021 Arnold Schwarzenegger tegen niet-prikkers: ‘Donder op met je vrijheid’
Zie deze uitspraak van deze “Terminator” in het licht van de achtergronden van zijn vader.
Oud-gouverneur en acteur Arnold Schwarzenegger heeft fel uitgehaald naar Amerikanen die weigeren de coronaprik te halen of een mondkapje te dragen.
De in Oostenrijk geboren acteur waarschuwde voor de opkomst van het fascisme in Amerika door Trump-aanhangers te vergelijken met Hitlers bruinhemden.
“Er is een virus, het doodt mensen, en we kunnen [verspreiding] alleen voorkomen door te vaccineren, mondkapjes te dragen, afstand te houden, je handen te wassen en niet alleen maar te denken van: ‘Mijn vrijheid wordt aangetast’. Nee, donder op met je vrijheid,” zei hij. Hij zei dat het dragen van mondkapjes en halen van een vaccin niet anders is dan het volgen van de verkeersregels….
01-feb-2021 Arnold Schwarzenegger heeft vermoedelijk zijn COVID-19 vaccin gekregen… hadden ze er maar aan gedacht om de dop eraf te halen!
Wow. Hebben ze echt Arnold Schwarzenegger een propagandaboodschap laten sturen naar het Russische volk om te proberen te ontkrachten dat Poetin Oekraïne aan het de-nazificeren is? Misschien dachten ze dat de Russen het zouden geloven als het van een echte nazi kwam? Hij beriep zich zelfs op het iNsUrReCtiOn en zei “een wilde menigte bestormde het Amerikaanse Capitool en probeerde onze regering omver te werpen.”
De wanhoop is hilarisch.
Moet je kijken. Waarheidsbom van de Russische atlete Maryana Naumova. Haar reactie op Arnold Schwarzenegger’s propaganda video is absoluut woest.
“Ik wil je eraan herinneren- dat jouw familie ooit bedrogen werd door het Nazisme. En uw vader kwam naar mijn vaderland met een geweer dat mijn landgenoten doodde en verminkte… Hitler kreeg toen wat hij verdiende, maar na zoveel jaren steken zijn ideologische erfgenamen opnieuw de kop op. Ik wil u eraan herinneren dat u zelf ooit Hitler bewonderde… maar dat degenen in Oekraïne die Hitlers collaborateurs bewonderen… nog lang niet tot inkeer zijn gekomen.
“De speciale militaire operatie van Rusland heeft niet als doel het Oekraïense volk te vernietigen. Ze is gericht tegen de neo-nazi ‘Skynet’ die Oekraïne in de loop der jaren volledig heeft onderworpen en op het punt stond te veranderen in een oncontroleerbaar monster.”
11-jan-2021 De waarheid is bitter. Maar soms moet je mensen niet aardig vinden waarvan je dacht dat het goede mensen waren. Arnold verloor dat vertrouwen van velen. Hij zag het licht niet en geloofde in de duisternis. John Voight VS Arnold Schwarzenegger
WIJ WILLEN ALLEEN STERKER WORDEN Arnolds POV is fout
11-jan-2021 Arnold Schwarzenegger vergelijkt Capitol Hill oproerkraaiers met opkomst nazi’s, hanteert zwaard uit ‘Conan the Barbarian’
Anti-Trump Hollywoodster Arnold Schwarzenegger heeft de relschoppers die vorige week Capitol Hill bestormden vergeleken met de opkomst van de nazi’s in zijn geboorteland Oostenrijk, door te zeggen dat de gebeurtenis doet denken aan de Kristallnacht, de pogrom tegen de Joden in 1938. Hij voegde eraan toe dat president Trump “de geschiedenis zal ingaan als de slechtste president ooit” en beschuldigde leden van de Republikeinse partij van “ruggengraatloosheid” voor het steunen van de opperbevelhebber. In een video die zondag op Twitter werd geplaatst, zat de ster van Arnold Schwarzenegger aan zijn bureau, geflankeerd door de Amerikaanse en Californische vlaggen, met op de achtergrond een opzwepende soundtrack.
“Als immigrant in dit land wil ik een paar woorden zeggen tegen mijn mede-Amerikanen en tegen onze vrienden over de hele wereld over de gebeurtenissen van de afgelopen dagen,” zei de voormalige Republikeinse gouverneur van Californië. “Ik ben opgegroeid in Oostenrijk. Ik ben me zeer bewust van de Kristallnacht, of de Nacht van het Gebroken Glas. Het was een nacht van rooftochten tegen Joden, uitgevoerd in 1938 door het nazi-equivalent van de Proud Boys.” Hij voegde eraan toe: “Woensdag was de dag van het Gebroken Glas in de Verenigde Staten.”
Schwarzenegger vertelde dat zijn vader, die zich schuldig voelde over de rol van Oostenrijk in de oorlog, dronken thuiskwam en zijn vrouw regelmatig sloeg waar de kinderen bij waren.
“Omdat ik uit Europa kom, heb ik uit de eerste hand gezien hoe dingen uit de hand kunnen lopen,” zei hij. “Ik weet dat er in dit land en over de hele wereld angst heerst dat zoiets hier zou kunnen gebeuren.
Hij beweerde dat president Donald Trump “probeerde de resultaten van een verkiezing en van een eerlijke verkiezing ongedaan te maken. Hij streefde naar een coup door mensen te misleiden met leugens. ” De acteur zei ook dat Republikeinse politici die de president steunen “medeplichtig” zijn met de demonstranten die het Capitool bestormden.
Later in de video haalde hij een zwaard tevoorschijn waarvan hij zei dat het uit de film Conan the Barbarian kwam. “Onze democratie is als het staal van dit zwaard,” zei hij. “Hoe meer het wordt getemperd, hoe sterker het wordt.”
Hij besloot: “President Biden, wij staan achter u, vandaag, morgen en voor altijd.
Schwarzenegger heeft niet in het openbaar de wijdverspreide vernielingen veroordeeld die zijn aangericht door Black Lives Matter en Antifa relschoppers, die vorig jaar in steden in het hele land voor naar schatting 2 miljard dollar aan materiële schade hebben aangericht.
Arnold Schwarzenegger is al lang een rivaal van president Trump. De Hollywood beroemdheid nam Trump’s Apprentice serie op NBC over, genaamd The New Celebrity Apprentice. Maar de herstart van de serie onder Schwarzenegger slaagde er niet in kijkers te trekken, waardoor er een einde kwam aan de eens zo populaire tv-serie.
Sindsdien is Schwarzenegger een fervent tegenstander van de president geworden, die hem regelmatig aanvalt op sociale media en in online video’s.
De Terminator-ster is de laatste publieke figuur die zich beroept op nazi’s om politieke vijanden te beschrijven. Eerder in de week vergeleek Joe Biden senator Ted Cruz (R-TX) met Joseph Goebbels, het hoofd van de nazi-propaganda.
Senator Cruz verweet de gekozen president: “In een tijd van diepe nationale verdeeldheid, doet de keuze van president-elect Biden om zijn politieke tegenstanders letterlijke nazi’s te noemen, niets om ons samen te brengen of genezing te bevorderen,” schreef Cruz. “Dit soort venijnige partijdige retoriek verscheurt ons land alleen maar.”
Arnold Schwarzenegger heeft een dubbele persoonlijkheid, en hij heeft veel te zeggen over uw vrijheid. 🤣😂 Denk na nu het nog legaal is. 🧠

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s