Robert F. Kennedy Jr.

Robert Francis Kennedy Jr. is an American environmental lawyer, author, conspiracy theorist and anti-vaccine propagandist. Kennedy is a son of U.S. senator Robert F. Kennedy and a nephew of President John F. Kennedy. He helped found the non-profit environmental group Waterkeeper Alliance in 1999 and has served as the president of its board.

TUCKER CARLSON’S EXPLOSIEVE INTERVIEW MET ROBERT F. KENNEDY JR.
01:27 – Waarom heb ik dit boek geschreven
03:30 – FDA ontvangt 45% van haar budget van BigPharma
04:36 – CDC en NIH bezitten duizenden octrooien op vaccins
06:38 – De Kennedy familie’s diepe verwikkelingen en kennis van Fauci en de gezondheids-agentschappen
07:41 – Fauci heeft de NIH getransformeerd in een kweekkamer voor farmaceutische producten
08:08 – Sinds Fauci in 1968 aan boord kwam, zijn we van 6% van de Amerikanen met chronische ziekten, naar (in 2006) 54% gegaan.
08:59 – Vaccins en autisme – het ging van 1 op de 10.000 in RFK’s generatie, naar 1 op de 34
11:07 – Milieugiffen
12:14 – We gingen van 3 vaccins, naar de 72 doses van 16 verplichte vaccins
12:39 – 1986 De Vaccin Wet
15:58 – De goudkoorts
18:01 – Het gebrek aan veiligheidstesten
20:52 – VAERS
23:59 – HHS-studie (https://www.nvic.org/CMSTemplates/NVIC/Pdf/FDA/ahrq-vaers-report-2011.pdf)
25:21 – CDC doofpot
26:46 – Fauci & Bill Gates
28:09 – Filantropisch kapitalisme
37:09 – Stammenstrijd
39:28 – Staatsgreep
45:52 – 2e Amendement
48:09 – Lees het laatste hoofdstuk

Robert F Kennedy Jr. De vier bedrijven die de kindervaccins maken, zijn serieel veroordeelde criminelen
Krachtige toespraak van Robert F. Kennedy Jr. – NYC 10 16
The Real Anthony Fauci
Nog niet verschenen – reserveer een exemplaar Beschikbaar op 24-02-2022
De door de farmaceutische industrie gefinancierde media heeft miljoenen Amerikanen ervan overtuigd dat Dr. Anthony Fauci een held is. Hij is allesbehalve een held. Als directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) geeft Dr. Anthony Fauci jaarlijks 6,1 miljard dollar uit aan door de belastingbetaler verstrekt geld voor wetenschappelijk onderzoek, waardoor hij het onderwerp, de inhoud en de uitkomst van wetenschappelijk gezondheidsonderzoek over de hele wereld kan dicteren. Fauci gebruikt de financiële macht waarover hij beschikt om buitengewone invloed uit te oefenen op ziekenhuizen, universiteiten, tijdschriften en duizenden invloedrijke artsen en wetenschappers – wier carrières en instellingen hij kan ruïneren, bevorderen of belonen. Gedurende meer dan een jaar van nauwgezet en nauwgezet onderzoek, heeft Robert F. Kennedy Jr. een schokkend verhaal opgegraven dat de media-spinsels over Dr. Fauci wegvaagt . . en dat iedere Amerikaan zal alarmeren – Democraat of Republikein – die geeft om democratie, onze grondwet, en de toekomst van de gezondheid van onze kinderen. The Real Anthony Fauci onthult hoe Amerika’s Dokter zijn carrière begon tijdens de vroege AIDS crisis door samen te werken met farmaceutische bedrijven om veilige en effectieve therapeutische behandelingen voor AIDS te saboteren. Fauci organiseerde frauduleuze studies, en zette vervolgens de regelgevers van de US Food and Drug Administration (FDA) onder druk om een dodelijke chemotherapiebehandeling goed te keuren, waarvan hij wist dat die waardeloos was tegen AIDS. Fauci overtrad herhaaldelijk federale wetten om zijn Pharma partners in staat te stellen verarmde en donkergekleurde kinderen te gebruiken als laboratorium ratten in dodelijke experimenten met giftige AIDS en kanker chemotherapieën. Begin 2000 schudde Fauci de hand van Bill Gates in de bibliotheek van Gates’ $147 miljoen kostende herenhuis in Seattle, waarmee hij een partnerschap aanging dat erop gericht was een steeds winstgevender, wereldwijd vaccinbedrijf van $60 miljard met een onbeperkt groeipotentieel te controleren. Door het hefboomeffect van financiering en zorgvuldig gecultiveerde persoonlijke relaties met staatshoofden en toonaangevende media- en sociale media-instellingen, oefent de Pharma-Fauci-Gates alliantie heerschappij uit over het wereldwijde gezondheidsbeleid. The Real Anthony Fauci laat in detail zien hoe Fauci, Gates, en hun cohorten hun controle over de media, wetenschappelijke tijdschriften, belangrijke overheids- en semi-overheidsinstellingen, wereldwijde inlichtingendiensten, en invloedrijke wetenschappers en artsen gebruiken om het publiek te overspoelen met angstwekkende propaganda over de virulentie en pathogenese van COVID-19, en om het debat te muilkorven en afwijkende meningen meedogenloos te censureren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s