Walmart en opkoop natuurlijke watervoorraad

Hier is iets dat echt moet worden besproken, iedereen heeft het over Elon Musk en Twitter of Bill Gates en zijn GMO landbouw.
Maar niemand en ik bedoel niemand op een sociale media website die ik heb gezien, heeft het over hoe Walmart, die ook eigenaar is van Walmart reallity, al jaren land koopt van kust tot kust hier in de Verenigde Staten, dat heeft en als enige heeft alleen natuurlijke waterafzettingen onder de aarde. Nu, wat betekent dat?
Natuurlijke watervoorraden staan niet in verbinding met ander water, dus valt het land dat Walmart koopt niet onder de wet van absolute heerschappij. Leuke kleine maas in de wet.
De overheid controleert de openbare watervoorraden en Walmart controleert de privé-sector.

Here is something that really should be discussed, everyone is talking about elon musk and twitter or bill gates and his GMO farming. but no one, and i mean no one, on any social media website i have seen , is disgussing how walmart , who also owns walmart reallity for years has been purchasing land from coast to coast here in the united states, that has and only has natural water deposits under the earth. well what does that mean though. natural water deposits do not connect with any other service water, therefor the land that walmart is purchasing does not fall under the absolute dominion law. nice little legal loophole. government. controls the public water acces and walmart controls the private sector
De natuur is zo mysterieus en onvoorspelbaar dat de mens nog steeds niet kan wennen aan haar capriolen. Eens deed een eenvoudige boer bij toeval een fenomenale ontdekking. Hij boorde een put om water te halen, maar wat naar de oppervlakte barstte werd door de hele wereld opgemerkt. zoet meer onder de ocean…

Watervoerende systemen die zich ver buiten de kust uitstrekken aan de Atlantische rand van de V.S.

Abstract
Onderzees grondwater met een laag zoutgehalte op continentale plateaus is een wereldwijd fenomeen. Mechanismen voor de insijpeling van offshore grondwater zijn glaciale processen die water naar blootliggende continentale plateaus dreven tijdens zeespiegeldalingen en actieve verbindingen met onshore hydrologische systemen. Hoewel grondwater met een laag zoutgehalte overvloedig aanwezig wordt geacht, is de verspreiding en het volume ervan wereldwijd slecht gekend door het beperkt aantal waarnemingen. Hier brengen we lateraal continue watervoerende lagen in beeld die zich uitstrekken over een afstand van 90 km voor de kust van New Jersey en Martha’s Vineyard, Massachusetts, aan de Atlantische rand van de V.S., met behulp van nieuwe elektromagnetische geofysische methoden voor ondiep water. Onze gegevens geven een meer continue beperking van het offshore grondwater dan eerdere modellen en leveren bewijs voor een verband tussen het moderne onshore hydrologische systeem en offshore watervoerende lagen. Wij identificeren clinoformen als een voorheen onbekende structurele controle op de laterale omvang van laag-zout grondwater en mogelijk een controle op waar laag-zout water in de zeebodem opstijgt. Onze gegevens suggereren een continu onderzees aquifer systeem dat tenminste 350 km van de Amerikaanse Atlantische kust omspant en ongeveer 2800 km3 aan laag-zout grondwater bevat. Onze bevindingen kunnen worden gebruikt om modellen te verbeteren van glaciale, eustatische, tektonische en geomorfische processen op het continentaal plat in het verleden en geven inzicht in de geochemie van het plat, biogeochemische cycli en de diepe biosfeer.
Inleiding
Offshore grondwater speelt een belangrijke rol in continentale platsystemen, met implicaties voor het milieu in het verleden en het heden. Onderzeese grondwaterlozing, de stroom van water van continenten naar de oceaan via onshore outcrops en onderzeese kanalen, beïnvloedt de biologische en chemische processen van de oceaan, die op hun beurt de nutriëntenstromen kunnen regelen die belangrijk zijn voor de wereldwijde koolstofcyclus1. Opgeslagen onderzees grondwater dat tijdens de laagconjunctuur van het zeeniveau in het verleden in het continentaal plat is terechtgekomen, kan informatie verschaffen over veranderingen in het zoutgehalte van de oceaan in het verleden2 en kan ook worden gebruikt om paleohydrologische modellen te construeren die inzicht geven in de omvang van de ijstijden en veranderingen in het zeeniveau in het verleden3,4,5,6. Grondwater met een lage zoutconcentratie, of het nu modern of oeroud is, is ook een potentiële bron in regio’s waar de zoetwatervoorraden op het vasteland zijn afgenomen.
Er zijn talrijke bewijzen van onderzees grondwater met lage zoutconcentratie op de continentale plateaus van de wereld, met directe of indirecte waarnemingen op alle continenten7. Verscheidene van deze waarnemingen hebben plaatsgevonden aan de Atlantische kust van de V.S.. In de jaren zeventig heeft het AMCOR-boorproject grondwater met een lage zoutconcentratie aan het licht gebracht tot op een diepte van 120 km voor de kust van New Jersey. Deze gegevens hebben geleid tot de ontwikkeling van een model van offshore laag-zout grondwater dat wordt gekenmerkt door een wigvormig kenmerk dat geleidelijk toeneemt in zoutgehalte zeewaarts en met de diepte8. Een gerichter booronderzoek, uitgevoerd door IODP Expeditie 313 in 2010, toonde een complexere grondwatergeometrie voor de kust van New Jersey9 , waaruit bleek dat het eerdere, op AMCOR gebaseerde model te eenvoudig was. Verder naar het noordoosten suggereren lage zoutgehaltes in boorputgegevens van Martha’s Vineyard10 en Nantucket11 ook dat er onderzees grondwater met lage zoutgehaltes aanwezig is, hoewel er geen offshore boringen zijn verricht om deze hypothese te bevestigen. Hoewel boorgatgegevens directe monsters opleveren, zijn het slechts ruimtelijke puntmetingen en bieden ze geen lateraal continue karakterisering van de ondergrond die nodig is om de grondwaterverdeling op zee te begrijpen.
Paleohydrologische modellering combineert stratigrafie met de geschiedenis van de zeespiegel en de ijskappen om een beter inzicht te krijgen in het offshore grondwater. Modelstudies hebben getracht de ruimtelijke verspreiding van laag-zout grondwater voor de Atlantische kust van de V.S. te karakteriseren3,4,5,6, vooral in regio’s zonder directe offshore waarnemingen, zoals Martha’s Vineyard. Deze modellen geven allemaal verschillende voorspellingen van de karakterisering van het grondwater als gevolg van variaties in modelfactoren en hydrologische parameters, wat resulteert in een aanzienlijke onzekerheid in de aard van het grondwater dat aanwezig kan zijn binnen de Atlantische rand van de V.S..
Mariene elektromagnetische (EM) methoden zijn geofysische methoden die in staat zijn om continue metingen te verrichten die nodig zijn voor het karakteriseren van offshore grondwatersystemen. EM-methoden zijn gevoelig voor de elektrische bulkweerstand, die voornamelijk wordt bepaald door de porositeit en het zoutgehalte van de poriënvloeistof12 in offshore sedimenten. Veel auteurs hebben gepleit voor het gebruik van EM-methoden om offshore grondwatersystemen beter te begrijpen5,6,7 en actieve-bron EM-studies op kleine ruimtelijke schalen hebben met succes offshore grondwater geïdentificeerd13,14. In onze studie hebben we gebruik gemaakt van technologie die oorspronkelijk voor de exploratie van koolwaterstoffen is ontwikkeld15 , om het eerste grootschalige mariene EM-onderzoek van grondwater met een laag zoutgehalte uit te voeren. Wij hebben gebruik gemaakt van een recent ontwikkeld oppervlakte-gesleept gecontroleerd bron-EM (CSEM)
systeem16 in combinatie met de passieve bron magnetotellurische (MT) methode om laag-zout grondwatersystemen in kaart te brengen op twee plaatsen aan de Atlantische kust van de VS: voor de kust van Martha’s Vineyard en New Jersey (Fig. 1). CSEM- en MT-methoden zijn bij voorkeur gevoelig voor respectievelijk weerstanden en geleiders (Methodes), dus gebruiken we beide datasets om een robuuster resistiviteitsmodel te verkrijgen.

Elektromagnetisch onderzoek van het grondwater op het continentaal plat van de Atlantische Oceaan. Aan het oppervlak gesleepte CSEM-profielen (witte stippellijnen) en MT-stations op de zeebodem (witte driehoekjes) werden verzameld tijdens onderzoek voor de kust van New Jersey en Martha’s Vineyard. Gele ononderbroken lijnen geven de delen van de survey-profielen aan waar de EM-gegevens poriewater met een laag zoutgehalte ondersteunen. Cirkels die onshore en offshore putten8,9,10,11,42,43,44,45 aanduiden, zijn geel gekleurd waar lage zoutgehalten (<15) werden waargenomen offshore of waar watervoerende lagen werden geïdentificeerd via geofysische gegevens onshore. Magenta cirkels geven aan waar alleen poriewater met een hoog zoutgehalte (>15) is aangetroffen. Putten die in de tekst worden genoemd, zijn voorzien van een groter lettertype. Gele kruisjes en de gele stippellijn geven de ruimtelijke omvang aan van het aquifersysteem met laag zoutgehalte. De witte stippellijn geeft de eindmorene aan van de Laurentide ijskap tijdens het Laatste Glaciale Maximum30. Deze kaart is gemaakt met GMT-5.4.3 (http://gmt.soest.hawaii.edu/projects/gmt/wiki/Download). De topografische brongegevens voor deze figuur zijn de Global Multi-Resolution Topography Data .

Lagere wereld waterafzettingen
Ontmaskerd! Walmart’s flessenwater komt uit Sacramento gemeentelijke voorziening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s