R-K-types De epigenetische manipulatie van de mensheid

Dit is een uitstekende documentaire die diep ingaat op de eindeloze strategieën die ze op de mensheid hebben toegepast om onze natuurlijke biologische selectie te hacken. Het verklaart de reden achter veel van de dingen waar we getuige van zijn… Een absolute must see!

R-K-TYPES is de nieuwste avondvullende documentaire film van Maybug Productions over een thema dat je nergens anders zult vinden – de agenda om onze gedachten en ons gedrag epigenetisch te manipuleren door onze biologische selectiestrategieën te hacken. Deze film laat ons kennismaken met de R/K-selectietheorie en beschrijft hoe deze wordt gebruikt om sociale veranderingen tot stand te brengen die een kleine minderheid ten goede komen ten koste van alle anderen. Leer hoe uw biologie wordt gehackt en tegen u wordt gebruikt, en door te leren hoe dat gebeurt, kunt u stappen ondernemen om uw leven, vrijheid en welzijn te behouden en te beschermen tegen degenen die u dat dreigen af te nemen.
“Ik geloof dat deze film van groot belang is voor ons allen wat betreft de engineering van de mensheid door gebruik te maken van bekende biologische principes, in het bijzonder r en K seksuele selectiviteitsstrategieën – dus zorg ervoor dat je kijkt en goed oplet.” – Sacha Stone
“Absoluut de belangrijkste documentaire die ik de afgelopen 10 jaar heb gezien.” – Dr. Jabez Steenkamp, Centrum voor de Uitbreiding van het Bewustzijn, Azoren, Portugal.
Ep.281 | With Jason Brett Serle on his film R-K Types
Onlangs heb ik de R-K-Types Selection film van Maybug Productions aanbevolen. In deze podcast heb ik een gesprek met de maker van de film Jason Brett Serle. Jason is een Engelse schrijver, muzikant, filmmaker en NLP Master therapeut die in Spanje woont. Hij is bekend van Mind Your Mind – A Primer for Psychological Independence (2012).
In ons gesprek legt hij uit waarom hij de film heeft gemaakt, en de weigering van de filmdistributeurs om de film aan te pakken. We raken ook enkele andere interessante onderwerpen aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s