UV straling, de zonnedokter.

We zitten in een stille oorlog: In 1967 werd er een oorlogsrapport gepubliceerd ‘’Silent weapon report’’. Dit oorlogsrapport beschrijft hoe ze een stille oorlog gaan voeren. Het vergiftigen is een krachtig middel. Ook wetenschap achter houden of liegen over wetenschap is een goede oorlogstechniek. Liegen dat de zon kanker verwekkend is, terwijl het kanker voorkomt.
Deel zoveel mogelijk onze post. Hoe meer bewustwording, hoe meer gezondheid.

Wat bespreek ik?
– 12 artsen die beamen dat UV stralingen niet kanker verwekkend zijn, maar juist kanker voorkomt.
– Wat is het verband met vitamine D, Calcium, magnesium.
– Zonnecrèmes zijn kanker verwekkend
– Hoe krijg je kanker en hoe herstel je kanker. Wat is kanker?
– We worden gebombardeerd met gifstoffen die kankerverwekkend zijn
– Hoe ik mijn kanker genas op natuurlijk manier
We zitten in een stille oorlog: In 1967 werd er een oorlogsrapport gepubliceerd ‘’Silent weapon report’’. Dit oorlogsrapport beschrijft hoe ze een stille oorlog gaan voeren. Het vergiftigen is een krachtig middel. Ook wetenschap achter houden of liegen over wetenschap is een goede oorlogstechniek. Liegen dat de zon kanker verwekkend is, terwijl het kanker voorkomt.
Deel zoveel mogelijk onze post. Hoe meer bewustwording, hoe meer gezondheid.
Verbondenheid ten tijde van de toekenning: Finsen Medical Light Institute, Kopenhagen, Denemarken
Motivering van de prijs: “als erkenning voor zijn bijdrage aan de behandeling van ziekten, met name lupus vulgaris, met geconcentreerde lichtstraling, waarmee hij een nieuwe weg heeft geopend voor de medische wetenschap”.
Auguste Rollier Heliotherapie toen en nu

Heliotherapie maakte deel uit van de reguliere geneeskunde vóór de komst van penicilline. Zonlicht (UVA/UVB, zichtbaar en nabij/verre infrarood) biedt de gebruiker onbeperkte voordelen. Wanneer het hele lichaam regelmatig aan zonlicht wordt blootgesteld, kan de gezondheid worden behouden of bereikt. “…in overeenstemming met de suggesties van andere onderzoekers die tientallen jaren geleden zijn gedaan, moet licht functioneel worden beschouwd als een geneesmiddel. In deze geest kunnen de timing, kwaliteit (golflengte), hoeveelheid (dosis) en bijwerkingen, waaronder *chronodisruptie, van blootstelling aan licht van cruciaal belang zijn voor gezondheid en ziekte bij de mens.” https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19586725

*Chronodisruptie verwijst naar een chronische slechte afstemming tussen iemands interne circadiane ritme (of voorkeur voor timing van slaap) en externe eisen zoals werkschema’s. Chronodisruptie kan het risico op verschillende nadelige gezondheidsresultaten, zoals hart- en vaatziekten en kanker, vergroten.

De komst van geneesmiddelen betekende de ondergang van de Heilotherapie en het gebruik van de “natuur” als onderdeel van gezondheid en gezondheidszorg.

In 1930 werden 3.000 patiënten gezien in een van de klinieken van Dr. Rollier in Leysin, Zwitserland. School, werk, genezing en vrijetijdsbesteding werden allemaal in de zon gedaan – Heiliotherapie. Merk op hoe bruin deze mensen met een lichte huid, blond haar en blauwe ogen zijn.

We zullen de komende tien jaar ongeveer 52 triljoen dollar uitgeven aan gezondheidszorg. De meeste Amerikanen brengen 97% van hun dag binnen door, zonder natuurlijk licht, badend in kunstmatig blauw licht, omgeven door nnEMF, eten een dieet met veel calorieën en weinig voedingsstoffen, terwijl ze niet genoeg bewegen, niet genoeg slapen of niet genoeg plezier hebben. Sterfte door alle oorzaken wordt verhoogd door het vermijden van blootstelling aan de zon.

We creëren de ziekste bevolking die de wereld ooit heeft gezien, omdat we de natuur hebben verlaten en ons laten verleiden door de schijnvertoningen van de technologie.

Ik zie het dagelijks. Hoe slecht een bloedtest ook is of hoe erg de symptomen ook zijn of hoe erg hun leven ook is, het is moeilijk om de natuur boven de technologie te verkiezen. 2 op de 10 zullen een permanente verandering maken. De meesten zullen een tijdje doen alsof, totdat de verleiding hen weer meesleurt in de ziekte.

De oplossing is heel, heel eenvoudig – kies voor de natuur en je zult gezond en vitaal zijn. Ik weet niet waarom dit voor sommigen zo moeilijk te begrijpen is. Het is de waarheid.

“De zon is lang gezien als een object van verbazing en verering voor verschillende culturen door de geschiedenis heen. Tientallen oude samenlevingen aanbaden de zon als bron van leven en voeding, en velen ontwierpen hun tempels speciaal om zonlicht binnen te laten. De Chinezen introduceerden de kunst van het ochtendzonkijken en integreerden dit in oefeningen zoals tai chi. Zelfs yoga heeft sterke banden met blootstelling aan de zon; de zonnegroet vindt zijn oorsprong in India als onderdeel van een oude hindoeïstische praktijk. Naast de verering van de zonnegod Ra waren de oude Egyptenaren de eersten die al 6000 jaar geleden melding maakten van de gezondheidsvoordelen van blootstelling aan de zon. Ook de oude Griekse, Romeinse en Arabische beschavingen erkenden de therapeutische waarde ervan. Deze wereldwijde waardering van de zon als bron van gezondheid is sindsdien doorgedrongen tot de westerse geneeskunde.” Blootstelling aan de zon in de geschiedenis – Stephanie Mlacker BS, et al.
Met alle respect,
Dr. Marcus Ettinger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s