Trump kaarten

Een uur na de aankondiging over de digitale ruilkaarten, komt er ‘onverwachts’ een 2e aankondiging met daarin plannen om de vrije meningsuiting te beschermen en roept hij op tot een “Digital Bill of Rights”.

15-dec-2022 Nieuwe verklaring van Donald Trump!
In zijn 2e toespraak laat President Trump er geen gras over groeien en zal iedereen laten vervolgen die zich aan strafbare feiten schuldig heeft gemaakt en benoemt daarbij alle inlichtingen- en overheidsdiensten die hiervoor in aanmerking komen. Hij roept daarbij op om geen bewijs te gaan vernietigen…(val)
President Trump kondigt ‘eerst groots’ de digitale ruilkaarten aan.
Voor de digitale Trump kaarten hebben mensen een digitale Wallet (portemonnee) nodig. Veel mensen zullen kaarten kopen en zich hierin gaan verdiepen. Met de Wallet kunnen mensen óók Bitcoins kopen die juist een doorn in het oog zijn van de FED.
Het werd vervolgens stil in het globalistische ‘media’ land🍿.
Ik weet dat NFT’s deel uitmaken van de toekomst, en ik heb maanden geleden verschillende Pepe NFT’s gekocht, maar ik weet niet zeker wat ik van iets vind, je kunt gewoon een screenshot van de website maken:) Ik weet dat het cool is om het origineel te hebben en alles … oordeel is uit als Ik ga er een kopen of niet. https://collecttrumpcards.com/
Er moet meer aan de hand zijn dan op het eerste gezicht lijkt… 1700 dagen.

MUTINY inside ] TWITTER [
-Terwijl MUSK de volledige controle NEEMT en de bestuursleden uit elkaar haalt en het enige bestuurslid wordt VOLLEDIGE MACHT ……>een MUTINY en ROGUE-medewerkers kregen van DS de opdracht om CHAOS en ontwrichting te creëren aangezien MUSK zijn managementteam nog steeds positioneert, NIEUW Beveiligingseenheden en afdelingshoofden over de hele linie.
Deze malafide werknemers hebben tijdens het weekend duizenden rechtse conservatieven/waarheidssprekers over de hele wereld verwijderd in een tijdsbestek van 48 uur, omdat verschillende landen van streek waren en GEWAARSCHUWD dat MUSK hun accounts had verwijderd (ze begrijpen nog steeds niet dat MUSK HUIS zo snel mogelijk aan het opruimen is en veel dingen zoals de Rogue-medewerkers die chaos veroorzaken is nog een tijdje een factor)////
-EU/NAVO/VN [DAVOS]-groep in zo’n PANIEK dat ze wanhopig proberen een nieuwe wet te creëren TEGEN TWITTER-desinformatie en de toekomstige DROPS die komen door honderdduizenden witte hoeden over de hele wereld die allemaal met elkaar zullen verbinden.
-Het is duidelijk geworden. Liberalen die MILJARDEN aan TESLA hebben uitgegeven om het milieu en de opwarming van de aarde te redden en het transhumanisme binnen te halen>>> HELPEN MUSK ECHT door hem MILJARDEN te geven… GENOEG OM TWITTER TE KOPEN 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s