White Hat Leaders

Brazilië. Rusland. India. China. South-Afrika.
Modi, Xi,Ramaphosa,Putin, Kovind

President Donald Trump, de Russische president Vladimir Poetin, de Chinese president Xi Jin Pin, de Indiase premier Narendra Modi en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un hebben zich achter de schermen in het geheim verenigd tegen de Deep State. Alle andere landen zwichtten voor Trump. Of je het nu begrijpt of niet, de Witte Hoeden hebben alles onder controle. President Trump heeft nooit zijn post verlaten en nooit macht overgedragen aan iemand. Verhuis je kantoor maar van het Witte Huis naar Mar-a-Lago, dan weet je al waarom. Hij is de echte president van de Verenigde Staten en opperbevelhebber van de World Planetary Alliance – Witte Hoeden. Alles wat er gebeurt vanaf 20 januari tot nu is theaterles om mensen wakker te schudden. Maar dat weet je al, dus je hoeft niet in paniek te raken en naar data te zoeken en bang te zijn. Hij is een groot regisseur en een groot schaker en leert ons momenteel lessen in de kunst van het oorlogvoeren.

Trump: Donald John Trump is een Amerikaanse zakenman en politicus. Hij was van 20 januari 2017 tot 20 januari 2021 de 45e president van de Verenigde Staten. Trump behoort tot de Republikeinse Partij. Vóór zijn presidentschap had hij nooit eerder een politieke functie vervuld

Putin: Vladimir Vladimirovich Putin is a Russian politician and former intelligence officer who is the president of Russia, a position he has filled since 2012, and previously from 1999 until 2008. He was also the prime minister from 1999 to 2000, and again from 2008 to 2012

Xi : Xi Jinping is a Chinese politician who has been serving as General Secretary of the Chinese Communist Party and Chairman of the Central Military Commission since 2012, and President of the People’s Republic of China since 2013. Xi has been the paramount leader of China, the most prominent political leader in China, since 2012

Modi: Narendra Damodardas Modi is een Indiaas politicus van de Bharatiya Janata-partij en huidig minister-president van India

Trump noemt Poetin, Xi ‘tweelingzussen’: Taiwan ‘is aan de beurt’

Na meer dan vier jaar nauw te hebben omgegaan met Vladimir Poetin van Rusland en Xi Jinping van China, beschouwt voormalig president Donald Trump hen als “tweelingzusters” en zegt hij dat China Taiwan “even graag” wil.
“Trouwens, China zal de volgende zijn,” vertelde Trump dinsdag in “The Clay Travis and Buck Sexton Show.”
Op de vraag of Trump echt gelooft dat China Taiwan zal binnenvallen, is hij overtuigd: “Oh, absoluut.”
“Niet met mij, dat zouden ze niet gedaan hebben,” merkte Trump op. “Ze wachtten tot na de Olympische Spelen. Nu de Olympische Spelen voorbij zijn, kijk je op je stopwatch, toch?
“Nee, [Xi] wil dat ook. Het is bijna als tweelingzussen hier – want je hebt er een die Taiwan wil, denk ik even erg.”
Trump zei dat hij Poetin tijdens zijn regering ervan heeft kunnen weerhouden Oekraïne binnen te vallen, al was het maar op bravoure.
“Hij handelt nu een beetje anders, denk ik,” zei Trump over Poetin nadat hij maandag moedig grote delen van Oekraïne “onafhankelijk” had verklaard. “Ik denk dat hij deze kans ziet. Ik wist dat hij Oekraïne altijd al wilde. Ik sprak er vroeger met hem over.
“Ik zei: ‘je kunt het niet doen. Je gaat het niet doen.’
“Maar ik kon zien dat hij het wilde. Ik vroeg het hem. We hebben er lang over gesproken. Niemand kent hem waarschijnlijk beter, als het gaat om de discussies die we hadden.”
Net als Oekraïne is Taiwan geen NAVO-lidstaat, maar de Amerikaanse code bepaalt dat “Taiwan zal worden behandeld alsof het een belangrijke niet-NAVO-bondgenoot is.”
Maar Trump is, net als Poetin, een uitgesproken criticus van de NAVO.
“Kijk naar de NAVO, ik noemde het een papieren tijger – zodra er een probleem opduikt, heb je mensen die zich terugtrekken,” zei Trump dinsdag.
“En ik heb ze 400 miljard dollar laten betalen. Er waren acht van de 28 landen die betaald hebben, waaronder wij. Wij hebben betaald. We waren meer dan betaald. We maakten het verschil goed.”
Trump vertelde over zijn omgang met de NAVO-leden en vertelde hoe hij tijdens zijn regering miljarden binnenkreeg.
“U wilt ons vertellen dat u ons niet zult beschermen als we niet betaald hebben? herinnerde Trump zich te zijn gevraagd, waarop hij zei te hebben geantwoord: “Dat klopt, we zullen jullie niet beschermen als jullie niet betaald hebben.
“De volgende dag stroomden er miljarden dollars binnen”, zei Trump dinsdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s