New York Nadia: Do you see it yet…?

Nadia Asencio (New York Nadia) is een Cubaans-Amerikaanse schrijfster van de eerste generatie, artieste, acteur (SAG-AFTRA), trotse veteraan van het Amerikaanse leger en lid van de Society of Professional Journalists (SPJ – NY Deadline Club). Haar boek, “Politiquette: The People’s Guide to Political Discourse in the New Millennium” is verkrijgbaar in zowel Engels als Spaans (“Politíqueta”). Ze woont in NYC.

Do you see it yet..?

Do not comply

Any questions?

about Ghislaine Maxwell trial and some history and explanations
Do you see it yet (remix)
IS ELON MUSK EEN HELD EN REDDER?
ECHT NIET. ELON MUSK IS EEN GECHIPTE MARIONET NET ALS ZUCKERBERG. ZE ZIJN BEIDE 100% EIGENDOM VAN & WORDEN BESTUURD DOOR DE JESUIT NEPJODEN DIE DE WERELD OVERNEMEN. ZE KUNNEN NIET AL HUN CREATIES SLECHT LATEN ZIJN, DUS CREËERDEN ZE MUSK OM TRUMPERS OVER TE HALEN, DIE OOK EEN VRIJMETSELAAR IS VAN DE HOOGSTE ORDE EN RANG. 33 GRADEN 5E RANG, MAGA GENOEMD IN DE SATANISCHE KERK, HIER IS DE LINK NAAR DIE WAARHEID:
HIER IS DE LINK NAAR DE HERSENCHIP VAN MUSK DIE ZE IN ONS ALLEMAAL WILLEN. ALS ZE ONS NIET KUNNEN CHIPPEN, PROBEREN ZE ANDERE MANIEREN. EEN DAARVAN IS MENSEN GEBRUIKEN DIE ZE DENKEN TE KUNNEN VERTROUWEN. ZOALS MUSK EN TRUMP.
WAT IS ELON MUSKS HERSENCHIP NEURALINK EN WAT GAAT HET DOEN?
LAAT JE NIET MISLEIDEN DOOR EEN VAN DEZE RIJKE ELITES. HET GAAT HEN ALTIJD OM HET GELD EN DE CONTROLE.
👊👊👊 SPREUKEN 3:5
Trust in the Lord with all your heart, and do not lean on your own…
Beste Klaus Schwab: Een Amerikaanse tirade

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s