Burisma Holdings

Burisma Holdings Limited is een houdstermaatschappij voor een groep van energie-exploratie- en productiebedrijven. Zij is geregistreerd in Limassol, Cyprus, maar gevestigd in Kiev, Oekraïne. Burisma Holdings is sinds 2002 actief op de Oekraïense aardgasmarkt. Het is een van de grootste particuliere aardgasproducenten in Oekraïne

01-mrt-2022 Tekst (RT) Hunter Biden partner opgejaagd voor oplichting inheemse Amerikanen. Devon Archer, een goede vriend en voormalig zakenpartner van Hunter Biden, is veroordeeld tot een gevangenisstraf voor het oplichten van een inheemse Amerikaanse stam – en kan een jaar en een dag achter de tralies doorbrengen, evenals het verbeuren van 14 miljoen dollar aan bezittingen.
Nadat hij de Wakpamni Lake Community Corporation inheemse obligaties had laten uitgeven, gebruikten Archer en twee verdachten deze om deals te sluiten en bedrijven te kopen, terwijl ze de winsten in eigen zak staken.
Archer introduceerde Biden bij het Oekraïense gasbedrijf Burisma in 2014, waar beiden als bestuursleden dienden voor een salaris van naar verluidt $83k/maand. (RT)
28-feb-2022 Devon Archer, Hunter Biden’s ex zakenpartner/beste vriend, is zojuist in de rechtbank van NY veroordeeld tot 1 jaar, 1 dag gevangenisstraf plus 1 jaar voorwaardelijke vrijlating en 15 miljoen dollar verbeurdverklaring wegens oplichting van een inheemse Amerikaanse stam. Alleen een presidentieel pardon kan hem redden.
Hunter Biden’s maatje Devon Archer, veroordeeld voor rol in $60 miljoen fraudeplan🚨
Devon Archer, 47, werd veroordeeld tot een jaar en een dag in de federale gevangenis, gevolgd door een jaar vrijlating onder toezicht, voor zijn rol in het bedriegen van een inheemse Amerikaanse stam en verschillende beleggingsadviesklanten van tientallen miljoenen dollars.
🔹Archer werd na een proces in 2018 door een jury veroordeeld voor samenzwering om effectenfraude & effectenfraude te plegen. Aanklagers beschuldigden dat Archer & zijn medeverdachten meer dan $ 60 miljoen aan obligaties kochten van de Oglala Sioux stam, maar in plaats van ze te gebruiken voor lijfrente, gebruikten ze ze om “een financiële diensten mega-onderneming op te bouwen.”
🔹Archer werd ook veroordeeld tot het verbeuren van $15.700.513 en tot het betalen van een restitutie van $43.427.436.
🔹Voor zijn arrestatie in 2016 diende Archer samen met Hunter Biden in de raad van bestuur van Burisma Holdings, een in Oekraïne gevestigd energiebedrijf.
Oekraïne leidt naar 9/11 en nog veel oudere verraderlijke daden.
Oekraïne zal de rode draad zijn die de hele shit-show ontrafelt.
Dezelfde duivelse, verraderlijke schaduwfiguren, die betrokken waren bij 9/11, waren betrokken bij Iran Contra, drugs voor wapens, Pan Am vlucht 103, de moord op Kennedy en nog veel meer.
Cofer Black zat in de raad van bestuur van Burisma, hetzelfde Oekraïense gasbedrijf als Hunter Biden dat onderzocht werd op corruptie.
Black, directeur van de CIA / George W Bush’s antiterrorismecentrum 1999 -2002 & vice-voorzitter van Blackwater & Mitt Romney campagne adviseur
Cofer Black is Vice President van Raytheon Blackbird Technologies. Hetzelfde bedrijf waar voormalig SecDef Mark Esper VP van regeringsrelaties was.
President Trump: “Ik heb het moeras gevangen. Ik heb ze allemaal gepakt! Niemand anders had dat kunnen doen dan ik!”
Niemand anders had dat kunnen doen, want zij hebben hun gekochte en betaalde marionetten in het kantoor gezet! Trump is niet omgekocht.
“Laten we eens kijken wat er gebeurt”
Burisma is het centrum van de Oekraïense corruptie en de schaduworganisatie van de Democraten voor corrupte activiteiten.
Mitt Romney’s nat sec adviseur in 2012 – een carrière CIA spook die opklom tot de hoogste niveaus – zat in de raad van bestuur van Burisma, het Oekraïense gasbedrijf dat Hunter Biden vroeger $50K per maand betaalde ondanks zijn volledig gebrek aan geloofsbrieven of kwalificaties. (1)
Paul Pelosi Jr. (de zoon van Nancy Pelosi) was lid van het managementteam van Viscoil Group of Companies en NRGLab. Viscoil maakte deel uit van Obama’s herverdeling van miljarden in nieuwe energietechnologie. (2)
Voormalig CIA directeur, John Brennan’s 9/11 Deep State partner, Cofer Black, is nog steeds de link naar alles wat daar gebeurt. (3)

4 Zonen, KERRY, BIDEN, PELOSI & ROMNEY.
Burisma een dekmantel voor kinderhandel.
Oekraïne is de Centraal Europese Kinderhandel Hub tussen Europa en Epstein Eiland.

26-feb-2022 Meer gedetailleerde informatie over Hunter Biden en zijn Oekraïne-affaires
Oekraïne, Hunter Biden, Burisma & hun web van corruptie – Geld witwasmachine voor de [DS] Hunter Biden, Burisma, Oekraïne en corruptie: The Impact on U.S. Government Policy and Related Concerns The United States Senate Committee on Homeland Security and Governmental Affairs; U.S. Senate C https://rumble.com/vvx3zl-ukraine-hunter-biden-burisma-and-their-web-of-corruption.html
$1.935.557 dollar betaald door de VS voor bio-lab apparatuur aan Oekraïne… wie was VP op dat moment en wie bracht daar VEEL tijd door?
VP Biden… En op het bord van Burisma…
Baby Biden Hunter
Baby Pelosi
Baby stiefzoon Kerry
Romney
Vernietiging van biolaboratoria aan de gang?
Hunter Biden laptop saga suggests further links to Joe Biden and ‘Burisma officials’
Voor de mensen met een slecht geheugen, Burisma is het bedrijf waar Hunter Biden bestuurslid van was, hetzelfde bedrijf waar Biden beweerde niets mee te maken te hebben, totdat bekend werd dat hij enkele directeuren van Burisma persoonlijk had ontmoet op Amerikaanse bodem…de corruptie zit diep.
TALIBAN=HUNTER=BURISMA =13 DEAD MARINES=85 BILLION DOLLARS WORTH OF AMERICAN ARTILLERY =PIPELINE MINERAL RIGHTS =LOSS OF OUR FREEDOMS=
Als je nieuw bent in de Biden/hunter misdaden met Burisma olie tegen de mensen van Oekraïne, check Giulianis … hij legt alle vuiligheid bloot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s