Will Smith

Willard Carroll Smith Jr. is een Amerikaans acteur en rapper, die vroeger bekend was als The Fresh Prince. Als acteur is hij bekend van zijn optredens in films als Men in Black, I, Robot, Hitch, Bad Boys, I Am Legend, Independence Day, Aladdin en Hancock

Fragment: I Am Legend feat. Will Smith | Scene met Emma Thompson als de medische wetenschapper die de cure for cancer claimt obv een vaccin dat het menselijk genoom genetisch manipuleert.. Drie jaar later is door de gentech de menselijkheid en zielsconnectie uit de mens verdwenen. Mens verandert in bloeddorstig koudbloedig wezen dat geen zonlicht verdraagt. Volledige wereldpopulatie door vaccin getransformeerd of door de gevaccineerden gedood..
Will Smith Accepteert De Bloed Hersen Barriere Test – beetje raar gefilmd he.. fake ??? –
Gemini Man Featurette onderzoekt hoe ze de jonge Will creëerden…
Will Smith… De regering sproeide opzettelijk koude kiemen in metro’s… en probeerde opzettelijk mensen ziek te maken met het AIDS-virus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s